Atletisme

Laura Redondo, a les portes de la final de martell de l’europeu

Amb un millor intent de 67,62 m ha ocupat el tretzè lloc en la qualificació i s’ha quedat a només 6 centímetres de la marca de tall

La gavanenca Laura Redondo (FC Barcelona), tretzena amb un millor intent de 67,62 m, s’ha quedat a només 6 centímetres d’accedir a la final de martell de l’europeu de Munic. Els 67,68 m de la turca Kivilcim Salman, en la tercera temptativa, han deixat fora de la final de demà (21.05 h) a la recordista catalana, que també havia fet una sèrie en progressió: 64,07, 67,55 i 67,62 m. Com en altres concursos, només dos atletes han estat capaces d’aconseguir la marca de tall (72,50 m) i les altres deu han estat repescades, segons la classificació. Una oportunitat perduda per a la catalana, que aquest curs ha elevat la plusmarca espanyola fins a 72,00 m i que havia superat fins a quinze vegades la marca (67,68 m) que avui donava el passi a la final. Els millors registres de la qualificació han estat per a l’azerbaidjanesa Hanna Skydan (74,57) i l’a taliana Sara Fantini (73,40).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)