Atletisme

Jaël Bestué i el relleu de 4x100 m accedeix a la final de l’europeu amb el segon millor registre

El quartet espanyol, cinquè en el mundial de Eugene, ha acreditat 42.95 i només s’ha vist superat per les representants de Gran Bretanya (42.83)

El quartet espanyol de 4x100 m, amb la catalana Jaël Bestué en la segona posta, s’ha guanyat el bitllet per a la final de l’europeu de diumenge (21.22 h) amb la segona posició de la primera semifinal i un altre registre inferior als 43 segons (42.95). L’equip que va ser cinquè fa poques setmanes en el mundial de Eugene (42.52) no ha excel·lit en els canvis, però només ha cedit davant les representants de Gran Bretanya (42.83). En la segona semifinal s’ha imposat França, amb 43.24.

El quartet masculí, sense Retamal, eliminat

En els 4x100 m masculins no hi ha competit Pol Retamal, reservat per a la final dels 200 m d’aquesta nit (21.20 h). Sense el velocista de Sant Martí Sarroca, i tampoc sense Bernat Canet que va ser baixa d’última hora del campionat per lesió, el quartet espanyol no ha pogut repetir la gran actuació del mundial de Eugene (38.70) i s’ha quedat fora de la final després d’acabar cinquè en la primera semifinal (39.14).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)