Ciclisme

El Jumbo situa Gesink com a primer líder

Ciclisme. El conjunt de Roglic guanya la contrarellotge per equips que inicia la Vuelta a la localitat neerlandesa d’Utrecht

El Jumbo Visma va guanyar la contrarellotge per equips que va iniciar la Vuelta i el neerlandès Robert Gesink lluirà el mallot vermell de líder, ja que va ser el primer a creuar la línia de meta. El conjunt de l’eslovè Primoz Roglic, guanyador de les tres últimes edicions, va recórrer els 23,3 km de l’etapa amb sortida i arribada a Utrecht en 24:40. L’equip neerlandès va superar per 13 segons l’Ineos de l’equatorià Richard Carapaz, un dels aspirants al triomf final. El tercer lloc va ser per al Quick-Step a 14 segons. El Movistar del mallorquí Enric Mas, un altre aspirant al triomf final, va acabar en la desena posició a 43 segons.

Els vuit primers de la general són els vuit ciclistes del Jumbo. L’UAE de Marc Soler va acabar el cinquè a 33 segons, l’Astana de David de la Cruz va ser l’onzè a 46, i el Kern Pharma de Roger Adrià, Kiko Galván i Pau Miquel va acabar el catorzè a 57 segons.