Hoquei sobre herba

Espanya goleja Portugal (11-0) i es classifica per jugar l’europeu 2023

La selecció espanyola d’hoquei herba va golejar per 11-0 Portugal i va segellar la seva classificació per a l’europeu 2023 que es disputarà a Mönchengladbach (Alemanya) l’agost del proper any. Després de tres dies de competició a Mariñamansa (Orense) en què Espanya es va jugar una plaça per a l’Europeu amb Portugal, Polònia i la República Txeca, va aconseguir el seu objectiu amb una victòria contundent que va donar continuïtat al 7-0 davant del quadre txec i al 0-2 davant el polonès.

Els homes de Max Caldas, amb majoria catalana, no van fallar en el duel definitiu que va començar amb un gol als dos minuts de Joaquín Menini que va obrir el camí cap a la victòria. El segon, poc després, obra de José Basterra, va desnivellar definitivament la balança i Portugal es va agenollar.

Pau Conill, Álvaro Iglesias, Marc Reyne es van apuntar a la festa i Espanya, amb un contundent 5-0 després del primer quart, va començar a celebrar la classificació per l’Europeu. La resta del xoc va ser un simple tràmit i Xavi Gispert, Jordi Bonastre, Oriol Salvador, Marc Recasens i, de nou Pau Conill, van marcar sis gols més que donaran a Espanya l’opció de lluitar per disputar els propers Jocs Olímpics en un torneig, l’europeu, que també tindrà aquest al·licient.

Després del xoc, Marc Miralles, en declaracions recollides per la Reial Federació Espanyola d’Hoquei (RFEH), es va mostrar satisfet pel resultat final: “Un partit difícil. Calia jugar-ho seriós tot i ser favorits. Hem jugat molt bé, amb serietat i ens mereixem anar a Alemanya per a l’Europeu i per què no pensar a guanyar-ho”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)