Voleibol

Rècord de participació al torneig de Pals

El dotzè Torneig de vòlei platja de Pals que organitza l’Associació Empordà Beach Volley va comptar amb cinquanta parelles, rècord de participació en el retorn a la normalitat després de dos anys marcats per les restriccions sanitàries.

La cita es fa amb onze camps de joc portàtils que començava el 13 d’agost, però l’aparició de la tempesta amb aparat elèctric obligava l’ajornament del torneig quan començaven les semifinals. Els llamps i les ratxes de vent feien que l’organització, d’acord amb els jugadors, fixés en aquest cap de setmana la data per decidir els guanyadors de les tres categories. Les germanes Júlia i Maria Puig (que formen part de l’associació) sumava el sue tercer títol superant Ariadna Puxan i Clàudia Font en la final. Sergio Sánchez i Carla Martínez, habituals del circuit català de vòlei platja, superaven Héctor Garcia –jugador del Melilla i el Barça– i la seva mare Glòria Borràs. El doble campió estatal, Lluís Badosa, i Marc Pallejà van guanyar el torneig masculí a Mauricio Gutiérrez (exjugador del CV Olot i ara al Dunaferr hongarès) i Gerard Estévez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)