Handbol

Un Barça ‘supercampió’

Handbol. Supercopa. Els blaugrana superen el Granollers en una final que dominen amb autoritat, amb Fàbregas com a MVP i minuts per als joves

FC Barcelona 44 Granollers 30

FC BARCELONA:Pérez de Vargas (Nielsen), Carlsbogard, Mem (4), Ariño (2), Wanne (3), Janc (5), N’Guessan (3), Aleix Gómez (3), Reguart (1), Petrus (3), Cindric (3), Parera (4), Richardoson (1), Fàbregas (9), Urdangarin (2) i Frade (1).FRAIKIN BM GRANOLLERS:Rangel (Guàrdia), Yusuf (6), Laranjeiro, Aregay (2), Romero, Pol Valera (7), Rey (2), Salinas (3), Martínez (3), Armengol, De Sande (1), Domingo (1), Amigó (3), Castillo (1), Franco (1) i Biel Valera.PARCIALS:3-3, 8-5, 13-8, 15-9, 18-11, 20-13; 23-16, 29-19, 32-23, 36-26, 39-28 i 44-30.ÀRBITRES:M. Florenza i J. Ausas.PÚBLIC:Uns 400 espectadors al pavelló Can Cases (Martorell).

Ludovig Fàbregas, que d’aquí a un any jugarà en el Veszprém hongarès, va marcar el camí del primer títol de la temporada, que en poden ser sis. El Barça va enlairar la supercopa de Catalunya amb un triomf clar sobre el Granollers, que tenia les baixes del capità Antonio García i de David Roca, però en què va destacar Yusuf i Pol Valera. Els blaugrana i els vallesans, que es poden prendre la revenja, es tornaran a veure les cares dissabte vinent al Palau Blaugrana (16 h) en el debut en l’Asobal. Després d’un inici igualat amb bones aturades de Rangel (4-4), l’explosió de Fàbregas, amb 5 gols seguits, va llançar els blaugrana (12-7) provocant el temps mort d’Antonio Rama. El Barça, però, va agafar ja un coixí en la ratlla dels 10 gols que va mantenir fins al descans (20-13). En el segon temps es va tornar a disparar (29-19), moment que va aprofitar Ortega per donar minuts als joves, amb protagonisme per a Artur Parera, que va fer quatre gols seguits. També va jugar Pablo Urdangarin, amb dues dianes, i Bruno Reguart, que en va fer un.

ELS VESTIDORS

Ha estat el partit més dur dels jugats fins ara i m’ha agradat la serietat de l’equip
Carlos Ortega
TÈCNIC DEL BARÇA
Estic molt content de tornar a jugar després de nou mesos de baixa, estem en el camí
Marc Guàrdia
porter DEL GRANOLLERS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)