Handbol

Un títol més a les seves vitrines

Handbol. Supercopa. La nota negativa va ser la lesió al genoll de la brasilera Britolo

BM Granollers 39 OAR Gràcia 19

KH-7 BM GRANOLLERS:Wiigins (Mera), Ben Chayhab (3), Alarcón, Vila (3), Kofler (2), Bitolo, Vegué (7), Somaza (4), Simó, Milagros (4), Ana González (9), Santos, Castañera (4), Capdevila (2) i Zarzuela (1).OAR GRÀCIA:Daisy León, Merca, Prat, Irene Garcia (2), Magrinyà (2), Paula Pérez (1), Pascual, Marrugat (1), Peiró, Martín, Fiona Monllor (2), Maria Monllor (4), Correro, Serna (1), Jana Garcia i Janna Sobrepera (6).PARCIALS:4-1, 8-3, 10-6, 15-6, 16-8, 18-8; 24-10, 29-10, 31-12, 34-14, 36-16 i 39-19.ÀRBITRE:Oriol Àlvarez i Raül Escoda.PÚBLIC:Uns 300 espectadors al pavelló Can Cases (Martorell).

El KH-7 BM Granollers es va proclamar campió de la supercopa de Catalunya femenina després de superar a l’OAR Gràcia de Sabadell. La diferència de categories –el Granollers juga a divisió d’honor i l’OAR a la divisió d’honor plata– va ser determinant. El matx es va decidir ja al primer temps amb un parcial de 18-8 i això va permetre a Dolo Martín poder fer rotacions. Les jugadores de l’OAR Gràcia que dirigeix Carol Carmona no van abaixar el llistó en cap moment tot i la lògica superioritat del Granollers. La nota negativa va ser la lesió al genoll de la brasilera Gabriela Britolo només començar la segona part. A les pròximes hores se sabrà l’abast de la lesió, però no pinta massa bé. La jugadora ja sortia d’una lesió precisament al genoll. La millor jugadora del partit va ser Ester Somaza (Granollers) i la màxima golejadora, del mateix equip, va ser Ana González, que va acabar amb nou dianes. Daisy León, de l’OAR, va ser la millor portera després d’un bon primer temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)