Vela

El ‘Boat Zero’ de l’Alinghi va bolcar a causa de la tempesta de pluja i vent de Barcelona

És el vaixell del primer equip que s’ha instal·lat a la ciutat comtal per disputar la copa d’Amèrica al 2024

L’equip suís Alinghi Red Bull Racing, un dels participants en la 37ª Copa d’Amèrica que se celebrarà a Barcelona 2024, ha comunicat avui que a última hora de la tarda d’ahir el seu Boat Zero va bolcar en ser afectat per la tempesta de pluja i vent que va caure sobre la ciutat comtal. El Boat Zero és l’AC75 (monocasc amb alerons), i va haver de ser remolcat per la seva llanxa de suport en finalitzar l’entrenament del dia en el frontal marítim barceloní.

El vent va copejar al vaixell lateralment i el va fer caure sobre el seu costat de babord. Alguns dels membres de la tripulació van caure per la borda a l’aigua, però el vaixell de l’equip de suport els va rescatar ràpidament. Tots van tornar sans i estalvis a la base de l’equip. El Boat Zero va sofrir danys menors.

L’Alinghi Red Bull Racing és l’únic equip que s’ha instal·lat ja a Barcelona. Des que el vaixell va ser posat en l’aigua el passat 8 d’agost, està finalitzant el període de vint dies d’entrenaments que li permet el reglament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)