Futbol sala

L’Industrias supera el Sala 5 Martorell (2-6) i passa a la final de la copa Catalunya

L’Industrias Santa Coloma s’ha classificat per la final de la copa Catalunya al derrotar clarament el Sala 5 Martorell, l’amfitrió de la final a quatre, per 2-6. Després d’un inici disputat els colomencs han marcat dos gols en vint segons, Rufino i Povill, i han encarrilat el partit. El Sala 5 ha tingut ocasions i ha enviat dues pilotes al pal, però s’ha arribat al descans amb un 0-3, amb un gol del juvenil Ramos.

En la segona meitat l’Industrias, el darrer campió, ha continuat amb el domini i amb nous gols de Povill i Rufino s’ha situat amb un 0-5. El Martorell ha tret el porter jugador i ha creat perill amb superioritat. A vuit minuts del final Oussama ha marcat i dos minuts després Bermusell ha fet el 2-5. A dos segons del final Povill ha marcat el seu tercer gol i ha situat el 2-6 definitiu.