Rugbi

El Barça supera la Santboiana i guanya la supercopa catalana (14-26)

El Barça, que ha donat molt bona impressió, ha derrotat la UE Santboiana, campió de la lliga de divisió d’honor, per 14-26 al Nou Santa Bàrbara de Sitges i ha guanyat la supercopa catalana de rugbi, la segona del seu palmarès en quatre edicions disputades, en el partit que ha encetat el curs.

El degà s’ha avançat amb un assaig d’Hugo Pichot en el primer temps i la posterior transformació de Juan Pablo Socino (7-0). El Barça ha replicat abans del descans amb una gran jugada col·lectiva culminada per Felipe Alegria. Bautista Güemes no ha xutat a pals la transformació: 7-5 a la mitja part.

Tot just arrencar el segon temps, el Barça ha coronat el seu segon assaig en una acció impulsada per Güemes, que no ha fallat en el xut addicional (7-12). Desfermat, l’equip blaugrana ha fet la seva tercera marca en la jugada tot just posterior, mitjançat Pablo Pérez. Güemes tampoc no ha perdonat (7-19). El quart assaig, a quatre minuts del final, ha acabat de sentenciar el duel (7-26), tot i que la Santboiana encara ha tingut temps de signar el seu segon assaig (14-26).