Més esport

El Barça, el Reus Virginias i el Liceo inicien l’OK Lliga amb victòries

El Reus Virginias, el vigent subcampió de l’OK Lliga, va iniciar la competició amb un triomf treballat contra l’Igualada Rigat (5-3) en un partit que es va resoldre en els últims set minuts, quan Marc Julià va marcar el 4-3 i el 5-3 i va sentenciar. L’Igualada, que a la mitja part anava per davant per 1-3, s’havia avançat per 0-3 –en els primers 14 minuts amb gols del retornat Roger Bars (2) i Gerard Riba– i el Reus va empatar mitjançant David Gelmà (fd), Sergi Aragonès i Joan Salvat. El duel d’equips acabats d’ascendir jugat entre l’Arenys de Munt Solartradex i el Solideo Sant Cugat es va saldar amb taules (4-4). El conjunt de Joan Carles Vadillo, que es va avançar per 1-2, va reaccionar quan perdia per 4-2 en el segon temps. Domènech, Marc Pujadas, Font i Joseph van marcar pels locals, mentre que Gilabert (2), Serrallonga i Moya, que va fer el 4-4 a 4:20 del final, van ser els autors dels gols dels visitants.

En la jornada de disssabte, el Barça, el gran favorit al títol, va arrencar amb un triomf a lapista del Lleida (0-5), amb gols de Pau Bargalló (2), Rodrigues, Hélder i Pascual en una jornada en què els conjunts que la temporada passada van despuntar i van sumar els tres punts.

El Deportivo Liceo, el campió, per la seva banda, va saldar la visita a la pista del Voltregà amb un triomf agònic segellat per Carballeira a 46 segons del final. Els locals havien igualat un 1-3 advers. Els gols dels osonencs els van fer Jordi Burgaya (2) i Serra. Arnau Canal, que tornava a Sant Hipòlit després de fitxar aquest estiu pel conjunt gallec, va fer dos gols.

El retorn del vilafranca Capital del Vi a la màxima categoria es va saldar amb un derrota a casa cotna l’Alcoi, que el curs passat ja va fer parlar (2-4). Formatjé i Gonzalo Pérez van sentencia ren els últims 4 minuts, els gols locals els van marcar Arnau Ribas i Joan Vázquez. Gonzalo va ser l’home del partit amb tres gols.

El Garatge Plana Girona, per la seva banda, va caure a casa contrael potent Noia Freixenet(1-2), un dels millors equips de la temporada passada. L’equip de Ramon Benito va competir, es va avançar amb un gol de Litus Sánchez i va arribar a la mitja part amb avantatge (1-0). En el segon temps, però, el conjunt de Pere Varias va reaccionar i va capgirar la dinàmica, Toni Salvadó va empatar i el golejador Xavi Costa va establir l’1-2 definitiu.

Martí Casas, 5 gols

El Parlem Calafell, campió de l’Europe Cup que dissabte vinent jugarà la semifinal de la copa Continental contra el Valongo a Follonica, va sumar els punts a la pista del Caldes per 3-6, en una exhibició del davanter mataroní Martí Casas, que va clavar 5 gols.