Ciclisme

Fi de temporada per al Massi-Tactic a Madrid

La versió femenina de la Vuelta, la Ceratizit Challenge que es va fer del 7 a l’11 de setembre amb cinc etapes (478 km), era la última cita del calendari pel Massi-Tactic aquest 2022. L’equip del Baix Ter va ser 17è i el segon millor de l’àmbit estatal per darrere del Movistar, de la categoria World Tour. L’equatoriana Miryam Núñez va ser la que va acabar més amunt en la general, 60a. mentre Mireia Benito, que l’any que ve fa el salt al professionalisme amb l’AG Insurance neerlandès, abandonava en la segona etapa per la caiguda provocada per un bidó. De fet, l’equip arribava a Madrid amb tres corredores.

“Érem conscients de l’alt nivell que hi hauria, però confiàvem en obtenir un millor resultat. Vam estar entre els millors equips continentals, només per darrere dels World Tour, però vam tenir diferents problemes, com caigudes, corredores que no es trobaven bé... Ens hagués agradat lluitar, encara que fos de manera provisional, pels premis a la combativitat, esprint o mallot” és el balanç de Sergi Güell, president del Club Ciclista Baix Ter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)