Patinatge

Set catalans competiran en el patinatge artístic dels World Skate Games

Set patinadors catalans han estat convocats per participar en els World Skate Games –el mundial de mundials de totes les disciplines del patinatge– que es disputaran a l’Argentina dels 24 d’octubre la 13 de novembre a Buenos Aires i San Juan.

En modalitat Solo Dance tindrem un únic representant català: Llorenç Àlvarez, vigent campió del món i d’Europa de categoria sènior, que buscarà la seva primera medalla en uns WSG. En els darrers, celebrats a Barcelona l’any 2019, Àlvarez encara competia en modalitat lliure, on va assolir la cinquena posició.

En modalitat lliure destaca el retorn a la competició de Pau Garcia i Andrea Silva, que no han pogut patinar a l’europeu arrossegant molèsties. Garcia és l’actual campió del món i d’Europa, i també va endur-se la medalla d’or als darrers World Roller Games de Barcelona, però en categoria júnior. Aquesta vegada ja competirà en categoria sènior masculina. Silva i Carla Escrich seran les representants catalanes en categoria sènior femenina. Escrich va penjar-se el bronze a Barcelona, mentre Andrea Silva no hi va participar.

En categoria júnior hi haurà dos patinadores i un patinador català. Sira Bella i Anouk Vizcarro, primera i segona en el passat europeu, posaran l’accent femení, mentre Aleix Bou, també plata a Andorra, serà qui posarà l’accent masculí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)