Vela

Xammar i Brugman s’enduen la plata en l’europeu de 470 mixt

Jordi Xammar i Nora Brugman han estat proclamats subcampions d’Europa de la nova modalitat olímpica de vela, el 470 mixt. L’equip català ha defensat la segona posició a la medal race de l’Europeu, regata en què també han competit la catalana Silvia Mas i el gallec Nico Rodríguez, que han finalitzat a la cinquena posició de la general. A l’Europeu hi han participat 52 equips en representació de 20 federacions diferents. Xammar i Brugman van iniciar la seva campanya olímpica el març d’aquest any guanyat el Trofeu Princesa Sofia i des de llavors s’han posicionat com una de les millors tripulacions del món. En aquest europeu de 470, els catalans s’han mantingut a llocs de podi des de l’inici i finalment han guanyat la medalla de plata. L’or ha estat per als suecs Anton Dahlberg i Lovisa Karlsson, i el bronze ha recaigut en els italians Giacomo Ferrari i Bianca Carusso.

El 470 va ser, fins a Tòquio 2020, un vaixell que tenia categoria masculina i femenina i de cara a París 2024 ha esdevingut una classe mixta. El proper campionat del Món de la classe es disputarà a finals d’octubre a Israel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)