Tennis

Badosa perd contra la xinesa Qinwen Zheng en el debut a Tòquio

Paula Badosa, primera cap de sèrie i 4a de la WTA, ha debutat amb una derrota inesperada en el WTA 500 de Tòquio aquest matí hora catalana davant de la xinesa de 19 anys Qinwen Zheng (36a de la WTA) per 6-3 i 6-2. La catalana, que tornava a les pistes després del mal regust de l’obert dels EUA –derrota en els 32ns davant de la croata Petra Martic– ha tornat a jugar un partit prou dolent davant d’una rival endollada i s’allunya una mica més del Masters. Zhwen Quinwen, entrenada pel tècnic català i exjugador Pere Riba, s’enfrontarà en els quarts amb la belga Elise Mertens (44a de la WTA) o la nord-americana Claire Liu (84a).

Massa precipitada davant del joc agressiu i els cops guanyadors de la seva rival, Badosa ha encaixat un parcial de 5-0 quan dominava per 3-1 en el primer set. El parcial s’ha ampliat fins al 7-0 quan l’asiàtica, amb molts cops guanyadors s’ha avançat per 2-0 en el segon parcial davant d’una rival desconcertada. Badosa ha reaccionat amb timidesa (3-2), però mai no ha donat la sensació de poder capgirar la dinàmica.“No guanyo ni al parxís”, ha verbalitzat a les xarxes ofuscada.

L’andorrana de 17 anys Vicky Jiménez, que dimarts va obtenir el seu primer triomf professional en la WTA i el primer d’Andorra, ha allargat avui el somni superant la canadenca Rebecca Marino (8) per 6-4 i 6-2 en els vuitens de l’obert de Seül. Jiménez, que va ser campiona de l’obert d’Austràlia júnior quan tenia 15 anys, s’entrena a Sitges.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)