Ciclisme

L’or de Suïssa tanca les proves de contrarellotge a Wollongong

Stefan Küng (Groupama) i Marlen Reusser (SD Worx), plata i bronze diumenge en les CRI, lideren la selecció suïssa en la prova de relleus mixtes, la última modalitat de contrarellotge del campionat del mon que es du a terme a Wollongong (Austràlia). La competició s’atura aquest dijous i es reprèn divendres amb les curses de ruta, que s’acaben diumenge.

Itàlia i Austràlia completen el podi d’una cursa marcada per la caiguda d’Annemiek van Vleuten (Movistar) i l’avaria de Bauke Mollema (Trek) a les primeres de canvi dels 28,2 km. la selecció neerlandesa era la defensora del títol i gran favorita a l’or que s’enduien Küng, Stefan Bissegger, Mauro Schmid i Reusser, Elise Chabbey i Nicole Koller.

Dubtosa

Van Vleuten té una fractura en el colze dret i la seva presència en la prova femenina de ruta dissabte és dubtosa. La corredora del Movistar ha guanyat aquest 2022 el Giro, el Tour i la Vuelta i la seva evolució en les properes hores ha de determinar si pren la sortida en una cursa en la què era favorita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)