Pàdel

Ari Sánchez i Paula Josemaría remunten i guanyen el Madrid Master

S’adjudiquen el setè títol d’aquesta temporada al superar per 4-6, 6-2 i 6-1 Osoro i Iglesias

Ari Sánchez i Paula Josemaría han guanyat l’Estrella Damm Madrid Master després de remuntar el primer set, i s’han imposat per 4-6, 6-2 i 6-1 a l’argentina Aranzazu Osoro i la sevillana Victoria Iglesias. La reusenca i l’extremenya han sumat el seu setè títol d’aquesta temporada, el quart seguit, i porten disset partits guanyats de manera consecutiva.

Osoro i Iglesias han trencat el servei de les seves rivals en el cinquè joc del primer set i han mantingut l’avantatge fins a imposar-se per 4-6. El segon set s’ha iniciat amb un trencament per cada parella, però ràpidament Sánchez i Josemaría han imposat el seu joc i han fet dos trencaments més fins el 5-1, i s’han imposat per 6-2. La sevillana ha començat a tenir problemes físics a la cuixa esquerra i la parella ha baixat el seu nivell de joc. En la tercera màniga la reusenca i l’extremenya no han tingut aturador (5-0) i han completat el triomf amb el 6-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)