Tennis

Paula Badosa puja una posició i torna al tercer lloc de la WTA

Els darrers mals resultats no s’han vist traduïts en la classificació de la WTA i Paula Badosa, amb 3.934 punts, ha ascendit avui una posició en el rànquing mundial i ara és tercera avançant l’estoniana Annet Kontaveit. Els vuitens assolits en el WTA 500 de Tòquio han permès la de Begur tornar al podi. La catalana va ser segona del mon l’abril passat i des del maig s’ha mantingut entre la tercera i la quarta posició d’un rànquing que lidera amb ma de ferro la polonesa Iga Swiatek (10.180) per davant de la tunisiana Ons Jabeur (5.090).

Bolsova torna al top 200

El títol obtingut diumenge a Vrnjacka Banja (Sèrbia) –un WTA 60K–per la palafrugellenca Aliona Bolsova, el més important de la seva carrera, li ha permès tornar avui al top 200 i ara és la 189a, millorant 18 posicions. Feia quatre anys que Bolsova no guanyava un títol individual. La segona catalana en el rànquing és la blanenca Marina Bassols (177a). Rebeka Masarova, per la seva banda, és la 190a.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)