Patinatge

Set grups de xou catalans disputaran els World Skate Games a l’Argentina

Set grups de xou catalans han estat convocats per de la Federació Espanyola de Patinatge per disputar els World Skate Games que es faran a l’Argentina del 24 d’octubre al 13 de novembre. Aquesta modalitat del patinatge artístic es disputara a Buenos Aires.

En el grup de xou grans hi haurà tres conjunts catalans, el CPA Olot, campió de Catalunya, d’Espanya i d’Europa aquesta temporada, i que defensarà el títol que va aconseguir l’any passat. L’acompanyaran el CPA Girona, segon a l’estatal i quart a l’europeu, i el CPA Tona, tercer al campionat d’Espanya.

En modalitat de grups de xou petit hi haurà un altre conjunt del CPA Tona, campió de Catalunya i d’Espanya i tercer d’Europa en aquest any 2022. També hi haurà un altre grup català, el CP L’Aldea, subcampió de Catalunya i tercer en l’estatal, i que l’any passat va ser quart en el mundial. En els quartets també hi haurà dos representants catalans, l’AS Cunit, campió de Catalunya, d’Espanya i d’Europa en aquesta temporada, i que va ser tercer en el darrer mundial, i l’AP Lliçà de Vall, segon en l’estatal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)