Handbol

El tècnic del Barça diu que té el màxim respecte pel Celje

Carlos Ortega explica que és un equip que corre molt i té un gran contraatac

L’entrenador del Barça, Carlos Ortega, ha advertit de la perillositat del Celje en el partit de demà de Lliga de Campions al Palau Blaugrana (20.45 h) i ha recordat que l’equip eslovè “acaba de guanyar el Kiel”. Va ser en la segona jornada a casa i es va imposar per 38-36. El tècnic del conjunt blaugrana ha explicat: “Ja en la primera jornada en una pista tan complicada com la de l’Aalborg danès va donar mostres del seu alt nivell i mancant cinc minuts per al final només perdia de dos gols i tenia pilota en el seu poder”. A més, ha considerat que: “el Celje és un gran aparador per a jugadors joves a la lliga de campions, amb diversos jugadors que destaquen en la seva primera línia”.

Carlos Ortega ha explicat una mica les característiques del proper rival: “És un equip que corre molt, sense canvis atac-defensa, només un com a màxim i té un gran contraatac”. També ha valorat: “Eslovènia és una gran pedrera d’handbol i el Celje és el seu millor representant, amb jugadors per tot Europa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)