Handbol

El Barça no es refia gens d’un Celje molt jove

Handbol. Els blaugrana afronten la tercera jornada de la lliga de campions amb la intenció de seguir invictes (20.45 h, Esport3)

El Barça rep en la tercera jornada de la lliga de campions el Celje eslovè, l’equip més jove de la competició europea, però que està fent un bon inici en la fase de grups. Els blaugrana no es refien gens del seu rival (20.45 h, Esport 3), que té una mitjana d’edat de 23 anys. El Barça ha guanyat els dos primers partits que ha disputat i el conjunt eslovè n’ha guanyat un i ha perdut l’altre. El Celje va guanyar en la darrera jornada el potent Kiel alemany per 38-36, i en la primera només va perdre per 36-32 a la pista de l’Aalborg danès, que, com els blaugrana, ha guanyat en les dues primeres jornades. El Barça està empatat amb l’Aalborg al capdamunt del seu grup de la Champions i vol continuar invicte i en la zona alta de la classificació.

L’entrenador del Barça, Carlos Ortega, va advertir de la perillositat del Celje en la prèvia del partit i va recordar el bon paper que han fet els eslovens en les dues primeres jornades de la Champions. A més, va considerar que “el Celje és un gran aparador per a jugadors joves a la lliga de campions, amb diversos jugadors que destaquen en la seva primera línia”. Ortega va explicar que el conjunt eslovè és un equip molt ràpid i que li agrada jugar al contraatac.

L’entrenador del Celje és l’exjugador serbi Alem Toskic, de 40 anys, que ha estat fitxat aquesta temporada. Ha fet una gran renovació a la plantilla incorporant molts joves jugadors. Toskic reconeix que la seva prioritat es el títol de la lliga eslovena, però afirma: “Tots ens adonem del que significa la Champions per a un equip tan jove. No ens rendirem en cap partit.”

EL PROTAGONISTA

És un equip que corre molt, sense canvis atac-defensa, només un com a màxim, i té un gran contraatac
Acaba de guanyar el Kiel i en la primera jornada en una pista tan complicada com la de l’Aalborg danès va demostrar el seu alt nivell
Carlos Ortega
ENTRENADOR DEL BARÇA

Janc s’enfrontarà al germà petit

El partit de la Champions contra el Celje és especial per al blaugrana Blaz Janc, perquè jugarà contra el seu germà petit. “M’enfrontaré per primera vegada al meu germà petit, Mitja. Tota la nostra família veurà aquest partit. Sigui com sigui vull guanyar-lo”, va comentar l’extrem eslovè de 25 anys. El seu germà Mitja, de 19, s’ha incorporat aquesta temporada al Celje. Blaz Janc va comentar que el rival disposa de “molts jugadors joves que volen demostrar que tenen qualitat i poden anar a un club millor”. “Per a ells, jugar la lliga de campions és una motivació especial.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)