El Barça supera el Celje en el tram final (38-30) i continua invicte en la lliga de campions

Els eslovens han fet patir als blaugrana en la segona meitat i anaven per davant a quinze minuts pel final

El Barça ha superat el Celje per 38-30 en la tercera jornada de la lliga de campions i és l’únic equip del seu grup B que continua invicte. En aquesta jornada l’Aalborg ha perdut per 28-30 contra el Kielce i els blaugrana són els líders en solitari. En el grup A només queda un conjunt sense perdre el Veszprém. El Barça ha encarat bé el partit, però se l’hi ha complicat en la segona meitat i els eslovens s’han situat per davant (26-27) a falta de quinze minuts. La gran reacció blaugrana ha arribat en el tram final i s’ha emportat la victòria clarament.

Els blaugrana han intentat agafar avantatge des de l’inici i en el minut 9 ja s’han situat amb cinc gols d’avantatge (9-4). El conjunt eslovè ha sabut tallar aquesta progressió i amb encert en atac i una defensa consistent s’ha mantingut a tres i quatre gols per sota. En el minut 24 s’han apropat a només dos gols (15-13) i han disposat d’un atac per situar-se a un. El Barça ha posat un punt més d’intensitat en defensa i ha tornat a marxar de cinc gols a un minut del descans (19-14) i s’ha arribat a la mitja part amb el 19-15 pel Barça.

En l’inici de la segona meitat els blaugrana s’han tornat a situar amb cinc gols de marge (21-16), però el Celje ha reaccionat, i combinant les imprecisions del Barça amb la millora del seu joc, s’ha posat per davant en el marcador (24-25) en el minut 41. Els eslovens s’han mantingut per davant fins el 26-27 a quinze minuts del final, però llavors ha arribat la gran reacció del Barça. Un parcial de 5-0 (31-27) ha tornat a distanciar als blaugrana de quatre gols, i a partir d’aquí ja no s’han aturat. Han arribat a la màxima diferència de nou gols a dos minuts del final (38-29) i s’han emportat la victòria per un 38-30.