Handbol

El Barça ja coneix els seus rivals en la Super Globe

S’enfrontarà al Ministros mexicà i el Tunis de Tunísia en la fase de grups

El Barça ja coneix els seus rivals en la fase de grups de la Super Globe i s’enfrontarà contra el Club Ministros, de Mèxic i l’ES Tunis, de Tunísia en aquesta lligueta inicial. Els blaugrana buscaran el títol, l’únic que es va escapar la temporada passada, en aquest campionat mundial de clubs que es jugarà del 18 al 23 d’octubre a Amman, Aràbia Saudita.

El Barça ha estat un dels caps de sèrie del sorteig, juntament amb l’SC Magdeburg, actual campió de la Super Globe, el Taubaté brasiler, campió sud-americà, i l’Al-Ahli egipci, com a campió africà. En el sorteig els blaugrana han anat a parar al grup D amb el Club Ministros i l’ES Tunis. El primer del grup passarà a la semifinal, i el possible rival del Barça serà el primer del grup C que formen el Taubaté, l’Al-Kuwait (Kuwait) i el Kielce polonès.

El Barça debutarà a la Super Globe el dimarts 18 contra el Ministros i el segon partit de la lligueta contra el Tunis serà el dijous 20. Els horaris encara s’han de decidir. Les semifinals es jugaran el dissabte 22 i la final el diumenge 23.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)