El CN Mataró i el CN Sabadell, finalistes de la copa Catalunya

S’han imposat amb autoritat al CE Mediterrani (16-10) i el CN Terrassa (7-14), respectivament

El CN Mataró i el CN Sabadell es jugaran el títol de la copa Catalunya demà a la piscina del CN Montjuïc (11.30 h) després de resoldre amb victòria els seus duels de semifinals contra el CE Mediterrani (16-10) i el CN Terrassa (7-14), respectivament.

La primera semifinal entre les defensores del títol i el conjunt de Sants s’ha mantingut més o menys equilibrat fins al descans (4-2, 3-3, 5-2 i 4-3), però quatre gols consecutius de la neerlandesa Simone van de Kraats –n’ha acabat marcant sis– han sentenciat el partit per a les de Dani Ballart. La segona semifinal ha quedat condicionada per la sortida en tromba del CN Sabadell, que ha posat la directa amb un contundent parcial de 0-5 en el primer quart. El CN Terrassa ha reaccionat (5-6), però l’equip de David Palma ha replicat amb quatre gols consecutius abans d’afrontar (5-10) els últims 8 minuts de joc. Els gols han estat força repartits amb tres dianes per a Elena Ruiz i Irene González, del CN Sabadell, i tres més per a Pili Peña, del CN Terrassa. L’equip egarenc es jugarà demà la tercera plaça del campionat contra el Mediterrani (10 h).