Handbol

El Granollers, al bombo

Handbol. L’equip vallesà coneixerà aquest matí (11 h) els seus rivals en una fase de grups de la Lliga europea amb clubs del potencial del Flensburg, el Montpeller, el Füchse Berlín i el Benfica

La plantilla del Fraikin BM Granollers estarà aquest matí (11 h, Viena) molt pendent del sorteig de la fase de grups de la Lliga europea, que marcarà el seu full de ruta en la tornada a la segona competició continental. A partir d’aquest sorteig, es formaran quatre grups de sis equips, els quatre primers dels quals accediran als vuitens de final.

Inclòs en el segon pot, el Granollers ja sap que no podrà coincidir ni amb el Bidasoa, ni amb el Benidorm, classificats en una fase prèvia, perquè militen en la mateixa lliga. També figuren en el segon pot i, per tant, no s’enfrontaran a l’equip d’Antonio Rama ni l’Eurofarm Pelister macedoni, ni el Kadetten Schaffausen suís, que el curs passat els va eliminar en la segona eliminatòria prèvia, ni l’Ystads suec. En la primera urna hi figuren l’Skjern danès, el PAUC francès, el Füchse de Berlín i el Benfica, el defensor del títol. Entre els possibles rivals del Granollers també hi ha equips del potencial del Flensburg-Handewitt i el Montpeller, guanyadors de la Champions el 2014 i el 2018 respectivament, i que han hagut de disputar l’eliminatòria prèvia. La fase de grups es disputarà entre el 25 d’octubre i el 28 de febrer, i a partir del 21 de març es jugarà l’eliminatòria de vuitens de final.

Pot 1
Skjern Handbold (Dinamarca)
PAUC Handball (França)
Füchse Berlín (Alemanya)
SL Benfica (Portugal)
Pot 2
Fraikin BM Granollers (Catalunya)
Eurofarm Pelister (Macedònia)
Kadetten Schffhausen (Suïssa)
Ystads IF HF (Suècia)
Pot 3
Balatonfüredi KSE (Hongria)
Valur (Islàndia)
Tatran Presov (Eslovàquia)
HC Motor (Ucraïna)
Pot 4
Bidasoa Irun (País Basc)
Flensburg-Handewitt (Alemanya)
Risch Auf Göppingen (Alemanya)
Sporting CP (Portugal)
Pot 5
RK Nexe (Croàcia)
Skanderborg-Aarhus (Dinamarca)
TM Benidorm (País Valencià)
Montpeller Handball (França)
Pot 6
ALPLA HC Hard (Âustria)
Fejér-BAL Vezprém (Hongria)
FTC (Hongria)
Aguas Santas Milaneza (Portugal)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)