Handbol

Festival golejador del Barça contra l’Elverum (30-46)

L’equip blaugrana, amb un 90% d’encert en atac, reforça el lideratge de la Champions. Els 46 gols suposen la màxima anotació del conjunt català lluny del Palau en la competició

El Barça ha superat amb molta comoditat l’Elverum (30-46), que tot i el canvi d’escenari en el Hakons Hall de Lillehammer, amb capacitat per a 11.500 espectadors, no ha tingut cap possibilitat contra el vigent campió de la lliga de campions. El duel ha reflectit la diferència entre el líder i el cuer de grup, i el Barça ha marcat territori des del primer moment. El conjunt de Carlos Ortega aparca la competició europea fins d’aquí tres setmanes amb els deures fets, sòlid en el lideratge amb quatre victòries en quatre partits. N’Guessen, amb 8 gols, ha estat escollit el jugador més valuós del partit. També han destacat en l’aspecte golejador, Fàbregas i Cindric, amb sis dianes cadascun.

L’equip blaugrana ha començat amb un ritme de vertigen, a més d’un gol per minut, amb contraatacs i transicions ràpides culminades per Aleix Gómez i Timothey N’Guessan (4-8 als 7’). Borge Lund no ha tardat a demanar temps mort, però el Barça continuava amb velocitat de creuer, recuperant pilotes en defensa i pràcticament sense jugar amb atacs estàtics. Luka Cindric, en la seva millor versió ofensiva del curs, s’ha afegit a la festa i ha anotat 5 gols en la primera meitat. També n’ha marcat 5 Aleix, que amb un penal ha tancat el primer acte igualant la màxima renda blaugrana de 8 gols (15-23).

Després de la represa, Carlos Ortega ha apostat per Gonzalo a la porteria, i Ariño i Janc en els extrems. El guió del partit, però, no ha canviat i amb N’Guessan en estat de gràcia, amb canonades o connexions amb Fàbregas, el Barça continuava amb un ritme demolidor i eixamplant la bretxa en el resultat (18-29). Per un moments, el partit s’ha convertit en un intercanvi de gols. El Barça no ha afluixat i en el tram final ha fet una altra estrebada fins al 30-46 final, amb gol de Gonzalo a porteria buida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)