Cinquena victòria consecutiva del Fraikin Granollers, que continua segon

Guanya per 34-27 el Sinfín després de distanciar-se en els darrers vint minuts

El Fraikin Granollers ha sumat la seva cinquena victòria de manera consecutiva a l’Asobal després de guanyar per 34-27 el Blendio Sinfín, i manté la segona posició. El partit ha sigut força disputat i després del 15-14 al descans, els vallesans no s’han pogut distanciar en el marcador fins els darrers vint minuts. Faruk Yusuf i Antonio Garcia han destacat en atac amb 6 gols cada un.

El conjunt càntabre ha fet un bon inici de partit i s’ha avançat de tres gols (5-8) en el minut 12. El Granollers s’ha posat per davant 11-10 en una fase de joc amb alternatives en el marcador fins arribar al 15-14 del descans. En la segona meitat tot ha continuat igual, un partit anivellat i sense que cap equip s’escapés en el marcador. En el minut 40 El jugador del Sinfín Basualdo ha vist la targeta vermella per una dura falta a Yusuf, i aquesta expulsiu ha passat factura al seu equip. El Granollers s’ha posat amb tres gols de marge tres minuts després (23-20), la seva màxima avantatge fins llavors, i a partir d’aquí s’ha distanciat clarament fins aconseguit set gols de marge (31-24) a cinc minuts del final.