Ciclisme

Tadej Pogacar repeteix triomf a Llombardia

L’eslovè supera Enric Mas en el cara a cara pel triomf en l’últim Monument de l’any

Tadej Pogacar (UAE) és el vencedor de la volta a Llombardia, un dels cinc monuments del ciclisme mundial i el que tanca la temporada. Son 253 quilòmetres de Bèrgam a Como i l’eslovè ha superat Enric Mss (Movistar) en el desenllaç amb un temps de 6h21:22. El mallorquí el seguia en l’atac que llançava el guanyador de la clàssica fa un any, a 16 quilòmetres en les rampes més dures del Civigno. Mikel Landa (Bahrain), tercer, era l’únic capaç d’atrapar-los però cedia en la darrera ascensió del recorregut quan Mas llançava dos atacs a Pogacar.

Aquesta era la darrera cursa de la carrera professional d’Alejandro Valverde, sisè a 1:24, i de Vincenzo Nibali, 24è a 2:17. Tadej Pogacar (1998), segon en el Tour de França que havia guanyat en les dues anteriors edicions, tanca el 2022 havent guanyat també l’Strade Bianche, el Tour dels Emirats i el GP de Montreal i la Tre Valli Varesine en la preparació de Llombardia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)