El Bordils suma la primera victòria en el derbi gironí contra el Sarrià (25-24)

El Banyoles guanya el seu primer partit a la 1a estatal a la pista de l’Adrianenc (32-33)

El Bordils ha guanyat per la mínima (25-24) el derbi de les comarques gironines contra el Sarrià i ha sumar la seva primera victòria en la 1a estatal. També ha guanyat el seu primer partit a la categoria el Banyoles que s’ha imposar a la pista de l’Adrianenc (32-33).

L’enfrontament entre el Bordils i el Sarrià ha estat molt disputat i amb alternatives en el marcador. Els visitants han dominat més en la primera meitat i han arribat al descans amb un 10-12. En la segona part el domini ha estat més repartit i s’ha arribat al darrer minut amb un 24-24. Arnau Palahí ha marcat a 15 segons del final i el Sarrià ha disposat d’una atac per empatar però l’ha desaprofitat. Palahí ha estat el màxim anotador del partit amb 8 gols, i Carles Pou també ha marcat 4 gols pel Bordils. En el Sarrià Guillem Lozano n’ha fet 5 i Joel Pararols, Per Arnau i David Mariscal n’han fet 4 cada un.

El Banyoles també ha jugat un partit molt anivellat a la pista de l’Adrianenc i ha arribat al descans amb una curta desavantatge (15-14). En la segona meitat s’ha posat per davant i ha sabut aguantar. Esteve Ferrer ha anotat 9 gols pel conjuny banyolí i Andreu Vidal n’ha fet 8.