Ciclisme

Mataró serà la sortida de la segona etapa de la Volta a Catalunya del 2023

Serà la setzena vegada i ho torna a ser després d’estar present en l’edició 100 del 2021

Mataró serà la sortida de la segona etapa de la 102a edició de la Volta a Catalunya el 21 de març del 2023. Després d’un any d’absència Mataró tornarà a estar present a la Volta, com en l’edició del centenari al 2021. Serà la setzena vegada que serà sortida o arribada de la cursa catalana. La primera va ser l’any 1943, amb una arribada on es va imposar Julián Berrendero, i la darrera en la 100a edició, l’any 2021, amb una magnífica victòria del tres cops campió del món Peter Sagan a l’esprint, en una arribada massiva al Camí de la Geganta.

La 102a edició de la Volta a Catalunya es disputarà del 20 al 26 de març de 2023 i Mataró tornarà a recuperar la sortida d’etapa, que ja es va realitzar durant el període 2014 a 2019, i que permet una gran interacció amb els ciclistes i el públic local. “Mataró és una ciutat amb una gran tradició ciclista, una afició que continua a dia d’avui al carrer i per corriols de muntanya així com també en equipaments renovats com el Velòdrom Municipal. És un alegria i un repte donar suport a un esdeveniment esportiu i de promoció de ciutat com La Volta Ciclista a Catalunya” ha destacat l’alcalde de Mataró, David Bote.

“És un plaer poder tornar a Mataró amb la Volta. En l’edició centenària vam viure una arribada espectacular amb la victòria de Sagan, i ara tornarem a gaudir d’una sortida d’etapa. Els mataronins i mataronines sempre responen i estic segur que serà un èxit de públic. Els millors ciclistes del món tenen, de nou, una cita amb Mataró”, ha afirmat el president de la Volta Catalunya, Rubèn Peris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)