Waterpolo

Derrotes del Mediterrani i el Terrassa a l’Euro Cup

L’equip de Sants cau clarament contra l’Estrella Roja (13-3) i el conjunt egarenc planta cara a l’Estrasburg (11-14), el líder de grup a Kranj (Eslovènia)

Amb la classificació per a la fase següent de l’Euro Cup assegurada, el CE Mediterrani ha perdut de manera contundent contra l’Estrella Roja (13-3), el gran dominador del grup disputat a la piscina Josep Vallès. El conjunt serbi ha dominat des de l’inici (2-0, 4-1, 4-1 i 3-1) i l’equip local amb prou feines ha pogut anotar tres gols a càrrec de Pol Prat, de penal, Marc Roca, en un acció en superioritat, i Axel Corres.

El CN Terrassa, a la Challenger Cup

Tot i que ja no tenia cap possibilitat de continuar viu en l’Euro Cup, el CN Terrassa ha fet un partit molt seriós contra l’Estrasburg (11-14), el líder de grup a Kranj (Eslovènia), i ha mantingut un resultat ajustat fins a l’últim quart (1-3, 4-3, 4-4 i 2-4). Els golejadors l’equip de Dídac Cobacho han estat: Víctor Flores (3), Adrià Delgado (3), Ricard Alarcon (2), Matthew Wilson (1), Oriol Rodríguez (1) i Jordi Chico (1). Amb la cinquena plaça de grup, el CN Terrassa haurà de jugar la Challenger Cup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)