Esports de muntanya

Fins a 43.000 persones han passat aquest estiu pel Mon(t) Magic Family Park de Grandvalira

El parc consolida la seva proposta de turisme actiu i fa un balanç molt positiu de la temporada estiuenca

El Mon(t) Magic Family Park de Canillo ha tancat la temporada d’estiu amb 43.000 visitants, comptant amb els usuaris del camp de Golf de Soldeu, una xifra que iguala el rècord aconseguit l’any passat. El parc va donar el tret de sortida a la temporada el 18 de juny i ha tancat les seves portes el passat 12 d’octubre, refermant amb aquests números la bona acceptació de la proposta i la consolidació del període de tardor, durant el qual s’ha obert els caps de setmana sumant 2.000 visitants més als 41.000 que hi van accedir durant l’estiu. El director general de Grandvalira Resorts, Juan Ramón Moreno, s’ha mostrat molt satisfet pel resultat de la temporada en què s’han “complert les expectatives que ens havíem marcat a l’inici de l’estiu”.
 
El parc ha estrenat enguany tres noves activitats que han permès ampliar l’oferta d’un turisme més actiu per al públic familiar de totes les edats i tarannàs: el salt de 7 metres QuickFlight, per als més atrevits; les bicicletes per anar sobre l’aigua, Red Shark, per als aventurers, i les Push Bikes per a infants d'entre 3 i 5 anys, que han estat molt ben rebudes pels visitants.

Sempre i quan ho permetin les condicions meteorològiques, el Mon(t) Magic Family Park té previst reobrir amb la temporada d’hivern, el pròxim 2 de desembre, a la vegada que les estacions de Grandvalira Resorts, en una temporada que, tal com destaca Moreno, s’afronta amb molt “d’optimisme amb la integració de les estacions d’Andorra” sota la marca Grandvalira Resorts.

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)