Natació

Claudi Martí torna a guanyar les eleccions del CN Sabadell

El president reelegit rep el suport de 1556 vots i l’aspirant, Antonio Ortíz, es queda en 1161

Claudi Martí ha sortit reelegit president del CN Sabadell per als pròxims sis anys. Des dels primers escrutinis, Martí ha pres avantatge sobre el seu rival, Antonio Ortíz, i amb el recompte final s’ha acabat imposant per 1556 vots, mentre que l’altra candidatura n’ha obtingut 1161. Hi hagut 17 vots en blanc i 7 han estat declarats nuls.

Durant la campanya, el president des del 2017, instava el soci a triar entre “un model de club de futur com és el nostre i un model del passat com és de l’altre candidat”. Ortíz, treballador del club durant 40 anys, replicava: “El nostre és el vot del canvi contra un model de club que ha optat per l’externalització dels serveis, que nosaltres volem recuperar.” El soci, però, ha apostat per renovar la confiança en Martí. El CN Sabadell, amb 22.500 socis, és la tercera entitat esportiva de Catalunya i un dels referents pel potencial de les seves seccions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)