Més esport

La traca final, amb vint esports

II Setmana Catalana de l’Esport. Un intens cap de setmana amb centenars d’atletes en diversos enfrontaments internacionals posa el punt final a la cita a les comarques gironines

La II Setmana Catalana de l’Esport conclourà aquest cap de setmana a les comarques gironines, que seran l’escenari de competicions en 20 esports i amb centenars de participants de més de 20 països diferents. Dissabte, Girona serà el marc de l’estrena oficial de les seleccions catalanes absolutes de bàsquet 3×3 en un torneig internacional amb Letònia, Alemanya, els Països Baixos i Andorra.

Simultàniament, Ripoll serà l’escenari d’una exhibició de trial. A més, a Salt es farà una prova de relleus mixtos en pentatló modern amb la presència d’Egipte i França, i Banyoles viurà un duel entre Catalunya i Portugal d’esquaix; Girona, un torneig de natació amb aletes amb Itàlia i França, i Platja d’Aro serà la seu d’un duel de twirling entre Catalunya i França i d’un doble partit d’handbol entre la selecció catalana i la britànica sub 19. Esportistes procedents de deu països diferents, entre ells un medallista dels últims mundials, s’enfrontaran amb la selecció catalana en diverses curses d’orientació a Roses, l’Escala i Tossa de Mar. Lloret serà la seu de dos tornejos internacionals de billar i d’escacs i Avinyonet de Puigventós tindrà una cita amb el polo amb el Catalunya-Gran Bretanya.

Acte de clausura

L’acte de clausura es farà avui a partir de les 20:30 h, a l’Auditori Sala Cambra de Girona. L’esdeveniment tindrà la presència de molts dels 2.000 esportistes i hi haurà una desfilada de banderes dels 22 països participants, actuacions musicals i l’entrega de quatre reconeixements especials: el premi Pompeu Fabra; el premi David Moner i el premi Ramon Basiana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)