Tennis taula

El Girbau Vic queda eliminat de l’Europe Cup en la segona fase de grups

Les osonenques també perden el segon partit i el Reus Ganxets inicia el seu grup amb derrota

El Girbau Vic ha quedat eliminat de l’Europe Cup, la segona competició europea, al perdre el segon partit de la segona fase de grups que es disputa a les seves instal·lacions. El conjunt osonenc ha estat derrotat pel NanoTech Villach austríac per 1-3, i com que també havia cedit en el primer partit de divendres contra el Castel Goffredo italià (1-3) acabarà tercer del grup i sense poder accedir a la següent fase. Contra el conjunt austríac Tamolwan Khetkhuan ha sumat una victòria i una derrota, mentre que Sofia-Xuan Zhang i Sílvia Coll han perdut els seus partits.

El Reus Ganxets Miró és l’organitzador del grup B de la mateixa competició europea i en el primer partit ha estat derrotat per 1-3 pel Linz Froschberg austríac. Paulina Vega ha guanyat l’únic punts de les reusenques i també ha perdut un partit. Sara Ramírez i Elvira Rad ha perdut el seu partit. Aquesta tarda (18 h) el conjunt reusenc jugarà el segon partit contra el Budaörsi hongarès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)