Handbol

Il·lusió europea

Handbol. El Frakin Granollers visita el Balantofüredi, un equip compacte i fort, en l’inici de la lliga europea

El Fraikin Granollers inicia la fase de grups de la lliga europea visitant la pista del Balatonfüredi hongarès (17 h, Esport 3) amb la intenció de buscar la primera victòria en aquesta segona competició europea. Els vallesans tenen la il·lusió de fer una bona fase de grups, on els equips semblen força igualats, i accedir als vuitens de final.

L’entrenador Antonio Rama va explicar que el Balantofüredi és un equip “molt compacte i compensat, amb jugadors molt complets en tots els sentits del joc”. El tècnic va destacar: “Són molt durs en la defensa, amb gent amb molts centímetres.”

La temporada passada el Granollers també va disputar la lliga europea i després de superar la primera eliminatòria deixant fora el Prolet 62 de Macedònia del Nord va ser eliminat en la segona pel Kadetten Schaffhausen suís, amb els qual va perdre els dos partits.

Dels cinc rivals del Granollers en el grup C, el Nexe croat va arribar a la final a quatre d’aquesta segona competició europea la temporada passada i va perdre en la semifinal i en el partit pel tercer i quart lloc. L’Sporting de Portugal va superar la fase de grups i arribar als vuitens de final, mentre que l’Alpa Hard i l’Skjern van caure en la segona eliminatòria de qualificació, on també es va acomiadar de la competició el conjunt vallesà, mentre que Balatonfüredi ho va fer en la primera.

El grup C
Fraikin Granollers
Skjern Handbol (Dinamarca)
Balatonfüredi KSE (Hongria)
Sporting CP (Portugal) RK Nexe (Croàcia)
Alpa HC Hard (Àustria)
Els partits
Balatonfüredi - Granollers 25/10/22
Granollers - Sporting 1/11/22
Granollers - Alpa Hard 22/11/22
Skjern - Granollers 29/11(22
Nexe - Granollers 6/12/22
Granollers - Nexe 13/12/22
Granollers - Balatonfüredi 7/2/23
Sporting - Granollers 14/2/23
Granollers - Skjern 21/2/23
Alpa Hard - Granollers 28/2/23
La competició
- Hi ha 24 equips dividits en quatre grups de sis equips.
- Els quatre primers de cada grup es classifiquen per als vuitens de final, que es jugaran el 21 i el 28 de març del 2023.
- Els quarts de final es disputaran l’11 i el 18 d’abril del 2023.
- La final a quatre es celebrarà el 27 i el 28 de maig del 2023.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)