Pàdel

Lucía Sainz acabarà la temporada fent parella amb la portuguesa Araújo

La barcelonina Lucía Sainz finalitzarà aquesta temporada en el World Pàdel Tour fent parella amb la portuguesa Sofia Araújo. Desprès de separar-se de Marta Marrero, Lucía Saionz –exnúmero u mundial–; va disputar la setmana passada l’Estrella Damm Menorca Open amb Tamara Icardo, de manera provisional, ja que les dues estaven buscant una nova parella, i van arribar a la semifinal.

Sofia Araújo també ha posat fi a la seva associació amb la seva parella, Marta Talaván, amb la que va arribar a diversos quarts de final. La portuguesa ocupa actualment la dinovena posició del rànquing, mentre que la barcelonina és l’onzena. Sainz i Araújo començaran a competir juntes al novembre en l’obert de Malmö i dues setmanes després competiran en l’Open de Mèxic. En les xarxes socials Lucía Sainz ha comentat: “Molt contentes de començar juntes aquest nou projecte en què el treball, l’alegria i la companyonia estaran sempre presents”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)