Futbol sala

El Barça goleja el Dubovec (0-8) i es classifica per la ronda elit de la champions

Sergio González està molt inspirat en atac i marca quatre gols

El Barça ha sumat la seva segona victòria en el grup 3 de la ronda principal de la UEFA Champions League i ja s’ha assegurat la classificació per la ronda elit a la que passen els tres primers de grup. Els blaugrana han derrotat per un abultat 0-8 el Dubovec eslovè en un partit que han tingut controlar des de l’inici. Sergio González ha estat molt encertat de cara a gol i n’ha marcat quatre.

Ferrão ha avançat als blaugrana en el minut 3 i un minut després el Barça ha enviat un xut al pal. El conjunt eslovè en prou feines podia sortir a l’atac en aquest inici de partit, i en el minut 6 Sergio González ha marcat el 0-2. Les ocasions clares dels blaugrana han continuat i en el darrer minut abans del descans el mateix Sergio González ha marcat el 0-3.

En la segona meitat Adolfo i Sergio Lozano han posat el 0-5 en els primers cinc minuts i el capità ha fet doblet amb el 0-6 uns minuts després. Sergio González ha demostrat que sempre va de cara a gol i en els darrers dos minuts ha marcat dos gols més, ha fet el pòquer de dianes i ha deixat el 0-8 en el marcador.

Dissabte el Barça tancarà la fase de grups contra el conjunt amfitrió, el Luxol St Andrew de Malta (19 h) i buscarà assegurar la primera posició.