Patinatge

Llorenç Álvarez guanya la medalla de bronze en solo dansa en els WSG

L’egarenc fa un gran programa lliure i remunta des del cinquè lloc en el mundial

Llorenç Álvarez (CPA Ripollet) ha aconseguit la medalla de bronze en solo dansa en els World Skate Games que s’estan disputant a l’Argentina. El patinador egarenc ha fet un gran programa lliure i ha remuntat des de la cinquena posició per pujar al podi del mundial. Llorenç Álvarez, que defensava el títol mundial, ha ocupat el tercer lloc en la dansa lliure amb 76.07 punts i això l’ha fet passar del cinquè lloc, després del programa curt, a la tercera plaça del podi. L’egarenc ha sumat un total de 132.77 punts, i ha deixat enrere l’italià Mattia Qualizza que ha acabat quart amb 131.80. El títol mundial ha sigut clarament pel colombià Brayan Carreño amb 150. 62 punts, mentre que l’italià Giovanni Piccolantonio ha estat segon amb 140.72 punts.

La delegació de la federació espanyola ha sumat dues medalles més en solo dansa, Lidia Mateo ha guanyat la plata en la categoria júnior i Natalia Baldizzone el bronze en la sènior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)