Futbol sala

L’Industrias Santa Coloma empata a casa contra el Manzanares (4-4)

L’Industrias Santa Coloma ha empatat avui al pavelló Nou davant del Quesos Hidalgo Manzanares de Ciudad Real (4-4). El conjunt de Xavi Closas venia de rebre un 7-1 a Cartagena i ha tingut un 4-2 favorable en un inici prou bo en què no ha acabat de rendibilitzar les ocasions, però també hauria pogut rebre el cinquè en el tram final.

El conjunt visitant s’ha avançat però l’equip local ha capgirat amb els gols de Khalid i David Peña(2-1). El Manzanares s’hi ha regirat (2-2) i l’Industrias ha situat un esperançador 4-2 a la mitja part, amb gols Uri Santos i Humberto. Raúl Campos ha acostat els manxecs tot just arrencar el segon temps i Daniel, a 9 minuts del final, ha empatat a boca de canó (4-4). Khalid, el millor jugador de l’Industrias, ha salvat el gol del Manzanares sota els pals i ha estat a punt de marcar pressionat el porter rival en el darrer minut.