Waterpolo

Campiones en els penals

Waterpolo. La selecció espanyola, amb dotze catalanes, obté el títol de la lliga mundial en una final molt intensa contra Hongria

Hongria 18 Espanya 19

HONGRIA:Magyari; Szilagyi (3), Valyi, Gurisatti (2), Mahieu, Parkes (1), Mate (1), Keszthelyi (5), Leimeter (1), Pocze (3), Farago, Hajdu (2), Neszmely (p.s.).ESPANYA:Terré; Nogué (1), Espar (2), Ortiz (3), Nona, González (3), Ruiz (2), Peña, Forca (4), Camus, Maica, Leiton (4) i Ester (p.s.).PARCIALS:3-3, 3-3, 3-3 i 2-2. Penals: 7-8.

L’equip de Miki Oca, amb una final agònica i molt intensa contra Hongria, va segellar en la tanda de penals el títol de la lliga mundial, un dels pocs que faltaven en el seu palmarès. La portera Martina Terré, de només 20 anys, va reforçar la seva condició d’especialista en els penals, aturant-ne tres en la llarga sèrie que va acabar decidint el títol. Després d’un partit molt anivellat, dos gols de Forca semblaven deixar la final sentenciada (9-11), però Hongria, atacant amb set jugadores, va acabar forçant la tanda de penals amb un gol de Gurisatti a l’últim segon. Precisament, aquesta jugadora va ser la que va errar l’últim llançament que va donar el triomf a les d’Oca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)