Atletisme

El cros d’Atapuerca marca el camí

Atletisme. Abdessamad Oukhelfen, Adel Mechaal i Ayad Lamdassem no faltaran a una de les principals proves selectives per a l’europeu de Torí i que aquest cop també decidirà els títols estatals de clubs d’aquesta especialitat

El cros d’Atapuerca, considerat un dels millors del món, serà aquest cap de setmana l’aparador dels principals especialistes catalans per presentar la seva candidatura per a l’europeu, que es disputa l’11 de desembre a Torí. Abdessamad Oukhelfen (Nike), Adel Mechaal (New Balance) i Ayad Lamdasem (Bikila) van ser entre els convocats el curs passat a Dublín i aquest cop intentaran tornar a fer mèrits per repetir convocatòria. Més enllà de la cursa per a la cita europea, Atapuerca també decidirà els millors clubs estatals de cros i aquí els atletes catalans també poden tenir la seva quota de protagonisme. El mateix Lamdassem, amb Ibrahim Chakir, serà un dels referents del Bikila, mentre que també figuren entre els aspirants Ibrahim Ezzaydouni, en les files del Playas de Castelló, i Adam Maijó, que acaba de fitxar per Adidas. En el relleu mixt, que es disputa demà, destaca la presència del gironí Santiago Catrofe, en el Playas Castelló.

Entre les dones, el Barça, vencedor el curs passat a Santiponce, serà el gran absent. Sense el club blaugrana, aspiren a les places d’honor el Playas, el Bilbao, l’Adidas de Marta Galimany i el València d’Èlia Saura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)