Waterpolo

La nova Champions, en joc

Waterpolo. L’Assolim CN Mataró, el CN Terrassa i el CE Mediterrani s’estrenen en la competició europea, que canvia de format, amb el repte d’accedir a la segona fase, on espera el CN Sabadell

L’Eurolliga femenina, ara Champions League, canvia de nom i de format, però les aspiracions dels tres clubs catalans que avui i demà entren en joc, l’Assolim CN Mataró, el CN Terrassa i el CE Mediterrani són les mateixes. La qüestió és arribar al més lluny possible i d’entrada el repte és accedir a la segona fase, en què ja s’espera l’Astralpool CN Sabadell, a més dels altres tres equips que van disputar l’última final a quatre, l’Olympiacòs, vigent campió, l’UVSE Budapest i l’Orizzonte Catània. En la segona fase, amb quatre grups de quatre equips, els dos primers passaran als quarts de final. Una de les grans novetats és que s’elimina la final a quatre i que tant les semifinals com la final es resoldran també en eliminatòries d’anada i tornada.

Per començar, però, el CN Mataró, el CN Terrassa i el CE Mediterrani miraran d’aconseguir una de les tres primeres places dels seus respectius grups, que atorguen el bitllet per a la segona fase. Tots tres tenen possibilitats clares per continuar endavant. El Medi intentarà fer valer la seva condició d’amfitrió en una estrena complicada contra el Ferencvàros (19.45 h). En el grup B, el CN Terrassa juga a Glyfada, a la mateixa piscina on ho va fer l’any passat, i debuta contra el ZV de Zaan (17.45 h), dels Països Baixos. El CN Mataró, desplaçat a Paços de Ferreira (Portugal), comença demà amb doble partit contra el Vouliagemni (13 h), i el ZVL Leiden (21.30 h).

Grup A (Paços de Ferreira)
Assolim CN Mataró (Catalunya)
Olympic Niça (França)
Vouliagmeni (Grècia)
Pacence (Portugal)
ZVL 1886 (Països Baixos)
Grup B (Glyfada)
NC Glyfada (Grècia)
ZV De Zaan (Països Baixos)
CN Terrassa (Catalunya)
Grand Nancy (França)
Tigre Eger (Hongria)
Grup C (Barcelona)
Plebiscito Pàdua (Itàlia)
UA Lilla (França)
Sirens ASC Malta (Malta)
Telekom Budapest (Hongria)
CE Mediterrani (Catalunya)
Grup D (Mulhouse)
Dunaujvarosi Foiskola (Hongria)
Spandau 04 Berlín (Alemanya)
SIS Roma (Itàlia)
Ethnikos Pireu (Grècia)
Mulhouse WP (França)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)