Handbol

El Fraikin Granollers sentencia el Puente Genil (39-27) per la via ràpida

L’equip vallesà ja ha encarrilat la victòria a la primera meitat, amb un contundent parcial de 21-11

El Fraikin BM Granollers continua amb pas ferm en la lliga Asobal i aquest vespre ha signat una victòria sense pal·liatius contra el Puente Genil (39-27), que el referma en el segon lloc del campionat. El partit ha quedat sentenciat a la primera meitat, amb un contundent parcial de 21-11. L’equip d’Antonio Rama, amb un ritme molt elevat de joc, ha fet un autèntic recital de joc davant un rival que ha patit la baixa, per vermella directa, de Iosif Andrei Buzle (25’), un dels seus principals referents en atac. Rangel Luan, amb nou aturades i un gol, ha estat un dels destacats del primer temps.

Amb la victòria encarrilada, el Granollers no ha tingut problemes per gestionar la seva renda en la segona meitat, amb diferències que han oscil·lat entre els 8 i els 12 gols, la màxima al final del partit. Amb Pol Valera i Faruk Yusuf amb problemes físics, els màxims anotadors del partit han estat els extrems Adrià Martínez i Sergi Franco, amb 7 i 6 gols respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)