Handbol

Sarrià - Banyoles, tercer derbi gironí del curs

És aquest dissabte (18.30 h) i el club sarrianenc presenta tots els seus equips

El Sarrià i el Banyoles completen la primera tongada de duels entre els equips gironins de la 1a estatal, aquest dissabte a la tarda al Pavelló de la UES (18.30 h). Els dos equips, que van coincidir a la categoria el curs 2013/14, estan empatats a la classificació amb 4 punts. Els de Josep Espar enllacen quatre derrotes i han guanyat contra el Sant Martí Adrianenc (29-27) i La Salle Montcada (30-23). En canvi, l’equip de Chovi ha aconseguit les seves dues victòries fora de casa: 32-33 a La Verneda i 24-27 a la pista de l’Esplugues fa quinze dies.

La UES fa la presentació de tots els seus equips, amb les fotos oficials de la temporada un cop acabat el partit. El Banyoles ofereix als seus aficionats veure el partit plegats en directe per streaming a L’Esportiu, el bar que hi ha a l’Estadi Miquel Coromina.

El Bordils, que ha guanyat els dos derbis disputats fins ara, du quatre jornades sense perdre: 4 victòries i 2 empats. El primer triomf dels de Gerard Farrarons va ser el 25-24 contra el Sarrià i, la setmana després, superaven el Banyoles per 28-30 després de la reclamació del club Blanc-i-Verd al comitè de competició –el partit s’havia acabat amb empat a 29 per un error de la taula, que va fer pujar un gol al marcador als locals enlloc dels visitants. El Bordils rep el Sant Esteve de Palautordera (19.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)