Handbol

El Granollers fa caure el mur del Bidasoa - Irun (30-32)

Artaleku es resistia al conjunt vallesà des de la temporada 2013/14 (18-27)

El Fraikin BM Granollers supera la seva particular bèstia negra amb el triomf a la pista del Bidaosa, amb què es consolida al segon lloc de la classificació. L’equip basc duia 8 victòries en els últims 10 antecedents amb el conjunt vallesà, que no guanyava a Artaleku des de la temporada 2013/14 (18-27). De les dues victòries en aquesta ratxa una és la de la darrera copa a la pròrroga dels quarts de final.

Els d’Antonio Rama, que acumulen cinc victòries seguides a l’Asobal, enfilaven el camí dels vestidors amb el 16-17 a la mitja part, amb Faruk Yusuf liderant l’atac amb 4 gols, els dos darrers dels quals per mantenir els 2 gols d’avantatge, l’últim reduït pel gol de penal d’Iñaki Cavero Echepare. Pol Valera amb dos gols seguits permetia veure el primer avantatge de 3 (23-26) al 45’ i, quan quedaven 3:12 per acabar, el conjunt local havia de demanar temps mort després que Antonio García també enllacés dos gols per recuperar la màxima (27-30), que el Granollers mantenia mitjançant Adrià Martínez des de l’extrem esquerre 28-31 a 2:05. Sergi Franco des de l’extrem dret encarrilava el triomf a 41 segons amb el 29-32. Iñaki Cavero Echepare i Antonio García, els dos amb 7, els màxims golejadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)