Futbol sala

L’Industrias suma un valuós empat (3-3) a la pista de l’Antequera

Els colomencs anivellen un 3-1 en els darrers tres minuts amb dos gols de Cardona

L’Industrias Santa Coloma ha sumat un important i treballat empat a la pista de l’Antequera (3-3) en un partit que perdia per 3-1 a tres minuts del final. Els colomencs han atacat de cinc i sense porter, i Cardona ha marcat els dos gols que han anivellat el partit. L’enfrontament ha estat molt disputat i amb ocasions pels dos equips. Els locals s’han avançat en el minut 12 i han arribat al descans amb avantatge.

En l’inici de la segona meitat Povill ha empatat, però l’Antequera s’ha tornat a avançar i a quatre minuts del final ha marcat de penal el 3-1. Els colomencs no s’han rendit, han continuat buscant els punts i han aconseguit l’empat.