El CN Mataró signa el ple de victòries i el Medi acaba segon

Waterpolo. Champions. El CN Terrassa, quart de grup a Glyfada, haurà de jugar l’Eurocopa

Tot i tenir la primera plaça assegurada, l’Assolim CN Mataró va tancar la fase preliminar de la lliga de campions a Paços de Ferreira amb la quarta victòria en quatre partits, i una altra golejada a la seva col·lecció. Aquest cop la víctima va ser l’Olympic Niça (4-21), que no va trobar la fórmula per neutralitzar la velocitat i l’arsenal ofensiu de les maresmenques. El CE Mediterrani, a la piscina Josep Vallès, va signar una victòria de prestigi contra el Plebiscito Pàdua (12-10), que li va servir per accedir a la segona fase com a segon de grup. Amb tres equips empatats a 9 punts, la diferència de gols va dictaminar el primer lloc del Pàdua, el segon del Medi i el tercer del Ferencvàros. Avui, es farà el sorteig de la segona fase, en què ja entrarà en acció del CN Sabadell com a cap de sèrie. El CN Terrassa, que dissabte havia tancat la participació a Glyfada, va acabar quart i continuarà en l’Eurocopa.