Handbol

El Granollers defensa la imbatibilitat a la Lliga europea contra l’Alpla HC Hard

L’equip vallesà vol allargar la dinàmica positiva amb el tercer triomf en tres jornades de la competició

Consolidat en el segon lloc de la lliga Asobal després de tombar el mur del Bidasoa Irún (30-32), el Fraikin BM Granollers reprèn dimarts el seu periple en la Lliga europea amb la visita de l’Alpla HC Hard (18.45 h per Esport 3), on tindrà el repte d’allargar la dinàmica positiva i sumar la tercera victòria en tres jornades de la competició.

Tot i la ratxa de victòries, el tècnic vallesà Antonio Rama adverteix que no serà un partit plàcid: “Estem molt trinxats perquè el partit contra el Bidasoa el teníem marcat clarament al calendari i ara toca continuar treballant perquè encara ens queden uns quants partits, tant de competició europea com de lliga. L’Alpla Hard no ha puntuat, però ha fet bons partits, i no s’ha acabat de desenganxar mai, els ha lluitat molt. Jo crec que és un equip molt complet amb un jugador important com Ivan Horvat [lateral esquerre] i un pivot molt difícil de defensar [Jadranko Stojanovic]. També tenen una defensa molt contundent i no serà gens fàcil. Penso que serà un partit molt igualat i sobretot marcarà molt l’estat de forma amb el que estiguem els dos equips.”

A pesar de no disposar d’una plantilla molt extensa, el Fraikin Granollers ha aconseguit sobreposar-se a les lesions amb la col·laboració dels joves del filial i la capacitat d’alguns jugadores a sobreposar-se als seus problemes físics. Amb la recuperació de Pol Valera i Yusuf Faruk, Rama podrà disposar de tota la plantilla amb l’única excepció de Víctor de Sande, que continua de baixa per una lesió en el dit de la mà. Més enllà del seu partit, el conjunt vallesà també estarà pendent del duel entre el Nexe croat, l’altre equip invicte del grup, i l’Sporting de Portugal (20.45 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)