Còrfbol

El CK Vallparadís es classifica per la final a quatre de la KCL Satellite

El conjunt egarenc acaba cinquè en la segona ronda de la Champions i no pot accedir a la tercera

El KC Vallparadís s’ha classificat per la Korfball Champions League Satellite després de ser cinquè en la segona ronda de la Korfball Champions League que va disputar a Txèquia aquest cap de setmana. La KCL Satellite, la tercera competició europea, serà una ronda final a quatre que es disputarà a finals de gener en una seu encara per determinar. El conjunt terrassenc s’haurà d’enfrontar als altres equips que també han acabat entre el cinquè i el vuitè, el Tornadoes KC anglès, el NC Benfica de Portugal i el 1908 SZAC Budapest d’Hongria.

El Vallparadís va buscar una de les dues primeres posicions en aquesta segona ronda de la Champions per accedir a la tercera, però un fluix inici de competició ho va impedir. Va perdre els dos primers partits de la fase de grups contra els alemanys del SG Pegasus (17-13) i per un gol d’or (12-11) contra els amfitrions del Prostejov. Tot i guanyar l’últim partit de la lligueta regular contra el Tornadoes KC per 14-13 no va entrar en les semifinals i va haver de lluitar per ser cinquè. Els catalans van mostrar el seu bon joc en la lluita del cinquè al vuitè lloc. Van guanyar els dos darrers partits contra el SZAC Budapest d’Hongria (9-15) i el Tornadoes KC anglès (14-15), per aconseguir el cinquè lloc que els permet jugar la KCL Challenger.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)